Water drinken

Waarom water?

• Vaak moe en futloos? Water drinken is een van de meest simpele, goedkoopste en doeltreffendste manieren om ons lichaam gezond én alert te houden. Gezonde werknemers zijn productiever en zorgen voor minder absenteïsme. Een win-win situatie voor ieder bedrijf en zijn werknemers!


• Het Aquabel-water is door zijn laag gehalte aan mineralen en natrium bovendien geschikt voor iedereen van 0 tot 99. Die specifieke samenstelling zorgt ervoor dat ons water lekker is én blijft.

 

Waarom een waterkoeler?

Uit onderzoek blijkt dat werknemers die op de werkplek over een waterkoeler beschikken, meer water drinken. Dankzij een waterkoeler wordt water drinken een gezonde, dagelijkse routine.


• Waterkoelers zorgen voor een betere werksfeer. Rondom de waterkoeler en koffieautomaat ontstaan vaak informele gesprekken onder collega’s. Een goede samenwerking verhoogt automatische de productiviteit van uw medewerkers.


• Ook voor particulieren biedt Aquabel een aangepaste oplossing. Drinken uw kinderen ook liefst frisdrank? Met tandbederf en overgewicht tot gevolg?  Een trendy waterkoeler doet hen automatisch meer drinken.

 

Waarom is water zo gezond? 

Bekijk dit filmpje

 

 

 

 

FaLang translation system by Faboba